Видеодиагностика на канали София

Видеодиагностика на канали и канализационни системи със специална видео техника на “Дитрос ЕТ” 

 

При съмнения за счупвания и повреди  в каналите ние използваме специализирана техника за видеодиагностика. Защитена херметизирана камера прониква в проблемния канал на дълбочина и  предава видео сигнал на монитор  чрез който се наблюдава състоянието на въпросния канал. При необходимост ние можем да извършим запис на аналогов или цифров носител. Камерата за видеодиагностика е снабдена с осветление което позволява да се предаде ясен образ на изследваните канали. Видео диагностика извършваме при желание от клиента в случаите когато нашият специалист ВиК майстор има съмнения за стеснявания поради счупвания и нараняване на тръбопроводите на каналите. Цените  за  услугата  видео диагностика  са различни и се договарят с клиента. Фирма “Дитрос ЕТ” предлага на своите клиенти конкурентни цени за видеодиагностика на всякакви канали в област София.

диагностика на запушени канали с видео камера

 

Фирмата заснима канали от ф250 до 1500 с камера. Притежаваме  робот който може да снима дьлжина на канал с 200метра. За видеодиагностика на по тесни канали  фирмата разполага с камери по малки камери.

ОТПУШВАНЕ OTPU6VANE NA KANALIФирмата извършва video diagnostika na kanali със специалната техника която имаме:видео камери различен диаметър робот за видеодиагностика на канали ние можем да извършим видео заснемане и диагностициране на всеки проблемен канал в област софия на конкурентни цени за видеодиагностика.Разполагаме със специален микробус обурудван с техника за видео диагностика производство на водещите фирми.Предлагаме на своите клиенти и записи от изследването на проблемните канали, видео записът може да бъде записан на аналогов или цифров носител по предпочитание на клиента. Фирма Дитрос ЕТ ще ви предложи всички ВиК свързани с видео записване и диагностика на най-конкурентни цени. Услугите се извършват при съмнение за счупвания в тъбите и каналите, а също така при редовни проблеми и съмнения за прорастнали корени, нарушаване целостта и др.

Техника за видеодиагностика на канали – фирма “Дитрос” София

Connect with me on Google+